Tjenester

Kontakt oss

Reggestad Bygg AS

Hammer og spiker

Nybygg

Reggestad Bygg AS fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus. Du får drømmehuset til avtalt pris. Du vil ha 5års reklamasjonsrett

Kjøkkeninnredning

Kjøkkenmontering

Reggestad Bygg AS monterer kjøkkeninnredning. Det er ikke alle som har tid eller kunnskap til å sette opp et kjøkken – det kan være avansert.

Verktøy

Restaurering

Restaurering innebærer vedlikehold, konservering og om nødvendig oppussing/ av gamle hus/bygninger som skal beholdes i original stil.

Verktøy og plantegninger

Ombygging

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus? Dersom du for eksempel eier en tomannsbolig og vil bygge denne om til enebolig, tar vi på oss denne jobben med glede.

Balkong

Garasje og terrasse

Vi utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske. Vi lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende.

Målebånd

Rehabilitering

Reggestad Bygg AS utfører oppussing/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle og punkterte vinduer, dører, gulv og kledning.

Hytte på fjellet

Hytter

Vi fører opp hytter i forskjellige stiler, etter ditt ønske. En helt ny hytte har de samme fordelene som et helt nytt hus.